Image

Vencom hyr ut i Värmdö

Uthyrning Vencom hyr ut till Clas Ohlson, Picard och Villeroy & Boch i Värmdö Köpcentrum.
Publicerad den 13 Januari 2015
Annons
Image

Alla tre öppnar under våren/sommaren 2015.

Tillsammans med uthyrningar under hösten 2014, till bland andra Systembolaget och Kappahl innebär detta att Vencom har genomfört uthyrningar om cirka 4 200 kvadratmeter det senaste året.

Utöver detta har även den nya fasaden färdigställts tillsammans med den nya grafiska profilen.

- Det känns väldigt glädjande att få till den butiksmix vi har velat ha här i Värmdö Köpcentrum och som vi vet att vårt centrums kunder efterfrågat, säger Thorsten Slytå på Vencom Property Partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY