Image

Vencom bygger ut Bromma Blocks galleria

Bygg/Arkitektur Vencom Property Partners har fått bygglov avseende en utbyggnad med cirka 20 000 kvadratmeter, varav ungefär 16 000 kvadratmeter handel, i Bromma Blocks.
Publicerad den 9 Februari 2016

Tillbyggnaden medför en signifikant ökning av shoppingytan i galleriadelen, som i dag är cirka 24 000 kvadratmeter stor, och kommer att binda samman den nuvarande Gallerian med stationen för den nya spårvägen.

Vidare har ett antal nya hyresgäster tillkommit till området under de senaste månaderna - senaste Jula som öppnar en butik innan sommaren. I samband med detta kommer Intersport att omlokalisera från volymhandelsdelen till Gallerian. Andra nya hyresgäster i Bromma Blocks är bland andra Synsam och Hobbex.

– Vi är glada över att utvecklingen på Bromma Blocks går vidare i enlighet med vår affärsplan. Utbyggnaden av galleriadelen är en viktig del av denna, säger Johan A. Gustafsson på Vencom.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY