Image

Uhlén får tungt styrelseuppdrag

Karriär Bonnier Fastigheters styrelseordförande Jonas Nyrén lämnar sin post på grund av hälsoskäl. Hans efterträdare blir Diligentias förre vd Per Uhlén.
Publicerad den 18 Januari 2013
Per Uhlén. Bild: Bonnier Fastigheter.
Per Uhlén.

Per Uhlén, som varit styrelseledamot i Bonnier Fastigheters styrelse sedan 2010, har en mycket gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Han har tidigare haft en rad ledande befattningar, bland annat som vd och koncernchef för Anders Diös, vice vd för Skanska Sverige och som vd och koncernchef för Diligentia.

Bonnier Fastigheter äger och förvaltar fastigheter om cirka 300 000 kvadratmeter.

Per Uhlén valdes hösten 2011 in som styrelseledamot i Vasakronan.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Heimstaden testar udda inslag i Kronprinsen

Bolag Om en månad invigs första delen av det nyrenoverade Kronprinsen i Malmö. En del av fokuset i den kommersiella ytan är på träning och hälsa. Fastighetssverige tog därför pulsen på Heimstaden om hur det ska gå med deras "nära-centrum stadsdelscentrum" nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige