Image
Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november.
Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november.

Tung vd-duo till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Klöverns vd Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina respektive planer i Sverige och Stockholm.
Publicerad den 3 Oktober 2014
Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november. Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november.


Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm (Grand Hotel den 18 november) är ett helt nytt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet.

Mot slutet av dagen avslöjas dessutom vinnaren i den prestigefyllda tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har Sveriges Snyggaste Kontor i år bakats in i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige