Image
Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november.
Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november.

Tung vd-duo till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Klöverns vd Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina respektive planer i Sverige och Stockholm.
Publicerad den 3 Oktober 2014
Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november. Klöverns Rutger Arnhult och Fastpartners Sven-Olof Johansson möts i en diskussion om sina planer på Fastighetsmarknadsdagen i november.


Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm (Grand Hotel den 18 november) är ett helt nytt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet.

Mot slutet av dagen avslöjas dessutom vinnaren i den prestigefyllda tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har Sveriges Snyggaste Kontor i år bakats in i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY