Image
Tom Lindahl, Bård Bjölgerud och Johan Ericsson diskuterar transaktionsläget på Fastighetsmarknadsdagen i november.
Tom Lindahl, Bård Bjölgerud och Johan Ericsson diskuterar transaktionsläget på Fastighetsmarknadsdagen i november.

Transaktionstrio till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm i november kommer tre av Sveriges tyngsta transaktionskonsulter att diskutera transaktionsåret 2014 och utsikterna för 2015.
Publicerad den 8 Oktober 2014

JLL Tenzing Capital Markets Tom Lindahl, Catellas Johan Ericsson och Pangeas Bård Bjölgerud kommer prata om transaktionsåret 2014 och utsikterna för 2015 – vilken har varit årets bästa affär och vilka nya internationella investerare är på väg?

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm (Grand Hotel den 18 november) är ett helt nytt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet.

Mot slutet av dagen avslöjas dessutom vinnaren i den prestigefyllda tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har Sveriges Snyggaste Kontor i år bakats in i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.


Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige