Image

Stadsbyggnadsdirektören till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Stockholms stadsbyggnadsdirektör Anette Scheibe Lorentzi kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
Publicerad den 30 Oktober 2014
Anette Scheibe Lorentzi. Bild: Stockholms stad
Anette Scheibe Lorentzi.

Hur och var ska Stockholm växa för att uppnå ”Vision 2030 – ett Stockholm i världsklass”? Hur ser planerna ut för nya kontor, bostäder och ny handel? Dessa frågor ska Stockholms stadsbyggnadsdirektör Anette Scheibe Lorentzi ge sig i kast med på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 18 november.

Under heldagsseminariet avhandlas i övrigt ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att få koll på nuläget och ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Internationella investeringar, Kontorsmarknaden, Samhällsfastigheter, Miljonprogramsinvesteringar - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har dessutom Sveriges Snyggaste Kontor bakats in i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som blir Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – där kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY