Image
Nicklas Lidström.
Nicklas Lidström. Bild: Hyse

Hockeystjärna till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm En av världens mest framgångsrika hockeyspelare, Nicklas Lidström, kommer att intervjuas på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 18 november.
Publicerad den 13 Oktober 2014
Nicklas Lidström. Bild: Hyse
Nicklas Lidström.

Nicklas Lidström är fostrad i Västerås IK Hockey, har haft en lång karriär i Detroit Red Wings som lagkapten, har blivit vald till NHL:s bäste back sju gånger och har såväl OS-guld som VM-guld på meritlistan. För ett par år sedan lade han dock skridskorna på hyllan – och nu är det bland annat fastigheter som gäller: Nicklas Lidström har tillsammans med Patrik Mellgren och Johan Ekholm i deras gemensamma bolag NJP Invest AB, investerat i Industrihus i Västerås AB, som är ett starkt lokalt växande fastighetsbolag i Västerås med inriktning på industrifastigheter.

Industrihus har emitterat nya aktier och NJP Invest AB har köpt en betydande post där övriga ägare är Lasse Pettersson, Maria Wallin och Bosse Karlsson.

- Jag har varit intresserad av fastigheter i flera år och började redan under min aktiva NHL-karriär att planera för en investering av det här slaget. Så när möjligheten dök upp i somras så var det bara att köra, säger Nicklas Lidström.

Varför blev det just en investering i fastighetssektorn?
- Det är en trygg och säker investering och Industrihus i Västerås har ett intressant koncept och planerar att bli en större aktör på marknaden.

Finns det några paralleller mellan hockey och fastighetsbranschen?
- Ja, i hockey så måste alla hjälpas åt och jobba som ett lag för att nå framgång. Det är precis på samma sätt om man jobbar i fastighetsbranschen, eller i näringslivet i stort.

Nicklas Lidström kommer att intervjuas under Fastighetsmarknadsdagen. I övrigt ser han fram emot en fullspäckad dag där han kommer snappa upp en hel del ny kunskap om fastighetsmarknaden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY