Image

Lindahl partner till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Advokatfirman Lindahl går in som partner till heldagsseminariet Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november. - Det känns helt rätt för oss, säger Johan Lindberg, ordförande för Lindahls kompetensgrupp inom fastighetsrätt.
Publicerad den 23 September 2014
Johan Lindberg. Bild: Lindahl
Johan Lindberg.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm (Grand Hotel den 18 november) är ett helt nytt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet.

Mot slutet av dagen avslöjas dessutom vinnaren i den prestigefyllda tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Nu har Advokatfirman Lindahl valt att gå in som partner i seminariet.

- Lindahl har ett av landets största team med dedikerade specialister mot fastighetsbranschen och vår rådgivning utgår alltid från att göra största möjliga nytta i varje affär. Därför är det viktigt för oss att hela tiden vara med på plats och diskutera vilka branschens behov är så att vi kan vägleda klienterna rätt, och därmed känns det helt rätt att vara på plats som partner på Fastighetsmarknadsdagen, säger Johan Lindberg.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har vi dessutom bakat in Sveriges Snyggaste Kontor i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige