Image

Cramo Adapteo går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Cramo Adapteo har valt att gå in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
Publicerad den 22 Oktober 2014
Camilla Hensäter. Bild: Cramo
Camilla Hensäter.

Sedan tidigare är Lindahl, Bengt Dahlgren, EY och Collector partners till seminariet på Grand Hotel i Stockholm den 18 november. Och nu väljer alltså även Cramo Adapteo att gå in som partner.

- Vi har valt att bli partner på Fastighetsmarknadsdagen för att vi vill visa att vi kan hjälpa och bidra med lösningar till fastighetsägarna när deras hyresgäst har ett tillfälligt behov av mer lokalytor och inte nödvändigtvis behöver flytta. Vi erbjuder all form av lokaler till administrativ verksamhet som kontorsarbete, möten, utbildning, konferenser, luncher, hygienutrymmen, säger Camilla Hensäter, vd på Cramo Adapteo.

Vilket är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Vi vet värdet av att fastighetsägare, med hjälp av oss kan snabbt hjälpa sina hyresgäster att slippa flytta eller bygga om för ett tillfälligt lokalbehov. Dagens lokalbehov är kanske inte morgondagens, det är en stor sak för ett företag att flytta, säger Camilla Hensäter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har vi dessutom bakat in Sveriges Snyggaste Kontor i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige