Image

”Stort värde att delta i seminariet”

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Collector blir partner i Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm.
Publicerad den 30 September 2014
Åsa Hillsten Eklund. Bild: Collector Bank
Åsa Hillsten Eklund.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm (Grand Hotel den 18 november) är ett helt nytt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet.

Mot slutet av dagen avslöjas dessutom vinnaren i den prestigefyllda tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Nu har Collector valt att gå in som partner i seminariet.

- Vårt deltagande på fastighetsdagen den 18/11 är en viktig del i att få ut vårt budskap både bredare och djupare bland intressenterna i fastighetsbranschen. Inget annat medium är så bra som det talade ordet varför vi finner stort värde att delta i seminariet, säger Åsa Hillsten Eklund, marknadschef på Collector.

- Som Göteborgsföretag är det dessutom extra viktigt att på ett publikt sätt synas i Stockholm, som utan jämförelse representerar den största fastighetsmarknaden och där många som jobbar inom sektorn är placerade, säger Åsa Hillsten Eklund.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har dessutom tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor bakats in i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige