Image

”Vi träffar kunder och knyter nya kontakter”

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm EY går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
Publicerad den 16 Oktober 2014
Ingemar Rindstig. Bild: EY
Ingemar Rindstig.

Sedan tidigare är Lindahl, Cramo, Bengt Dahlgren och Collector partners till seminariet på Grand Hotel i Stockholm. Och nu väljer alltså även EY att gå in som partner.

- För oss på EY Real Estate står våra kunder och affärskontakter allra högst på prioriteringslistan. Därför ska vi finnas tillgängliga överallt där vi kan träffa dem. Vi vill bidra till alla aktiviteter som gynnar fastighetsbranschen. Detta är ett viktigt event för oss eftersom det är ett viktigt event för våra kunder, säger Ingemar Rindstig, chef för EY Real Estate Nordic.

Vilket är värdet för EY att synas i det här sammanhanget?
- Det händer oerhört mycket inom fastighetsbranschen just nu. Dagligen görs stora affärer samtidigt som vi ser omfattande internationella marknadsaktiviteter som berör den svenska marknaden. Fastighetsmarknadsdagen är ett utmärkt forum för att diskutera dessa händelser och andra aktuella branschfrågor med nyckelpersoner. Här träffar vi kunder och knyter nya kontakter, säger Ingemar Rindstig.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har vi dessutom bakat in Sveriges Snyggaste Kontor i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige