Image

”Det är ett bra sätt att synas”

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Bengt Dahlgren går in som partner till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
Publicerad den 26 September 2014
Lars Kjellgren. Bild: Bengt Dahlgren
Lars Kjellgren.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm (Grand Hotel den 18 november) är ett helt nytt seminarium om fastighetsmarknaderna i Sverige i allmänhet och Stockholm i synnerhet.

Mot slutet av dagen avslöjas dessutom vinnaren i den prestigefyllda tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Nu har Bengt Dahlgren valt att gå in som partner i seminariet.

- Jag undersökte med våra fastighetskunder om de anser att Fastighetssverige är en viktig aktör på marknaden och svaret var ja, säger Lars Kjellgren som är vd för Bengt Dahlgren i Stockholm.

Vad tycker du att värdet är för er att synas i det här sammanhanget?
Vi har en strategi att försöka nå slutkunden och då tror vi att detta kan vara ett bra sätt att synas.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Miljonprogram, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har vi dessutom bakat in Sveriges Snyggaste Kontor i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som är Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige