Image

Hon blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Journalisten och programledaren Alexandra Pascalidou blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.
Publicerad den 15 Oktober 2014
Alexandra Pascalidou. Bild: Johan Lindskog
Alexandra Pascalidou.

Alexandra Pascalidou blev känd för allmänheten 1995 som programledare för det mångkulturella magasinet Mosaik i SVT. Programmets tittarsiffror tredubblades under de tre år Alexandra ledde programmet. Sen dess har hon varit programledare för Melodifestivalen i både Grekland och Sverige, OS i Aten för SVT, Nyhetsmorgon, Förkväll, dokumentärer om Hatbrott i TV4, Uppesittarkväll, På flykt-galan och mycket annat.

Hon har förutom TV-sända galor och debatter även presenterat White Guide Galan på Grand Hotel, ABB:s och IBM:s Framtidsdagar, Ica-galan men också svårare uppdrag som den stora manifestationen för Brandkatastrofens Offer på Scandinavium i Göteborg. På Eurovision 2013 i Malmö modererade Alexandra presskonferenserna och gjorde vinnarintervjun på Euroclub.

Och nu ska hon vara moderator för Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel den 18 november.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY