Image
Fastighetsmarknadsdagen Örebro

Pascalidou och Rindstig leder premiärupplagan i Örebro

Fastighetsmarknadsdagen Örebro Premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Örebro får en riktigt rutinerad moderator som i sin tur får en minst lika erfaren sidekick.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Pascalidou blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Journalisten och programledaren Alexandra Pascalidou blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 4 februari 2016.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Ilija Batljan till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Rikshems vice vd Ilija Batljan kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Wirdenius till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Fredrik Wirdenius, vd för landets största fastighetsbolag Vasakronan, kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala på Konsert & Kongress den 20 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Uppsalas stora projekt presenteras på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Uppsalas stadsbyggnadsdirektör Mats Norrbom presenterar regionens stora projekt på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj på Konsert & Kongress.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Jonas Bjuggren, Solweig Lindell-Sohlberg och Björn Johansson kommer diskutera transaktionsläget på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.

Kontorsläget diskuteras på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala En kunnig trio kommer diskutera hyror, yielder, vakanser och de bästa affärsmöjligheterna på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.


Hon blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Journalisten och programledaren Alexandra Pascalidou blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.


Hon blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nu är det klart med vem som blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november.