Image

Hon blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Journalisten och programledaren Alexandra Pascalidou blir moderator på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.
Publicerad den 5 Mars 2015
Alexandra Pascalidou. Bild: Johan Lindskog
Alexandra Pascalidou.

Den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala arrangeras på Konsert & Kongress den 20 maj. Anmäl dig via länken längre ner i artikeln.

Alexandra Pascalidou blev känd för allmänheten 1995 som programledare för det mångkulturella magasinet Mosaik i SVT. Programmets tittarsiffror tredubblades under de tre år Alexandra ledde det. Sen dess har hon varit programledare för Melodifestivalen i både Grekland och Sverige, OS i Aten för SVT, Nyhetsmorgon, Förkväll, dokumentärer om Hatbrott i TV4, Uppesittarkväll, På flykt-galan, Ring P1 och mycket annat.

Hon har förutom TV-sända galor och debatter även presenterat White Guide Galan på Grand Hotel, ABB:s och IBM:s Framtidsdagar, Ica-galan men också svårare uppdrag som den stora manifestationen för Brandkatastrofens Offer på Scandinavium i Göteborg. På Eurovision 2013 i Malmö modererade Alexandra presskonferenserna och gjorde vinnarintervjun på Euroclub.

Den 18 november 2014 var hon moderator för Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm på Grand Hotel.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_uppsala/ – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige