Image

Uppsalas stora projekt presenteras på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Uppsalas stadsbyggnadsdirektör Mats Norrbom presenterar regionens stora projekt på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj på Konsert & Kongress.
Publicerad den 24 Mars 2015
Mats Norrbom. Bild: Uppsala kommun
Mats Norrbom.

År 2030 ska Uppsala ha 250 000 invånare och staden sjuder således av nya planer och projekt. Det gäller både bostäder, kontor, handel, grönytor och infrastruktur.

På Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj presenteras flera av de största stadsutvecklingsprojekten av Mats Norrbom, Stadsbyggnadsdirektör i Uppsala.

Moderator är Alexandra Pascalidou.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_uppsala/ – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Här kan du dessutom anmäla dig, gör det nu.

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala arrangeras av Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige