Image

Atrium Ljungbergs vd till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Atrium Ljungbergs vd Ingalill Berglund kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala den 20 maj.
Publicerad den 27 Mars 2015
Ingalill Berglund. Bild: Atrium Ljungberg
Ingalill Berglund.

Atrium Ljungberg är aktiva i Uppsala och bland annat drivande i att skapa en ny stadskärna kring Gränby Centrum och Gränby Köpstad. Totalt investerar bolaget cirka tre miljarder kronor i Gränby. Varför gör man detta och hur blir det när det är klart? Dessa, och andra frågor, kommer att besvaras av Atrium Ljungbergs vd Ingalill Berglund på Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala på Konsert & Kongress den 20 maj.

Moderator är Alexandra Pascalidou.

Sedan tidigare är, bland andra, Rikshems vd Ilija Batljan, Vasakronans vd Fredrik Wirdenius, Uppsalas stadsbyggnadsdirektör Mats Norrbom och SBAB:s chefsekonom Tor Borg klara som talare.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_uppsala/ – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Här kan du dessutom anmäla dig, gör det nu.

Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala arrangeras av Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige