Image
Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
I dag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Uppsala – säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: I dag stänger anmälan – säkra din plats nu

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa torsdag – den 4 maj – är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. I dag stänger anmälan så se till att säkra din plats till Branschens mötesplats i Uppsala nu!


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Christian Blomberg, Claes Larsson, Tobias Smedberg, Sofia Andersson och Tomas Stavbom utgör visionspanelen på nästa veckas Fastighetsmarknadsdagen Uppsala.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Visionerna för staden

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa torsdag – den 4 maj – är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. I dagens avslutande panelsamtal möter vi representanter för politik, näringsliv och fastighetsbransch och får höra deras visioner om framtidens Uppsala.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Jens Skoglund, Micael Averborg och Marcus Andersson utgör investeringspanelen på nästa veckas mötesplats i Uppsala.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så här ser investeringsläget i staden ut

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa torsdag – den 4 maj – är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. I en av programpunkterna möter vi tre personer med stor insikt i investeringsmarknaden Uppsala. Hör om deras syn på transaktionsläget i staden.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Charlotte Skott.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så här ska staden fortsätta växa

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om knappt två veckor – den 4 maj – är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. I en av programpunkterna får vi höra näringslivsdirektören Charlotte Skott bland annat berätta om hur stadens strategi för att blir 380 000 invånare ser ut.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Stig-Arne (Stigge) Bäckman ger en inspirerande föreläsning på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 4 maj på Elite Hotel Academia.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Ökad trygghet när talangerna fångas upp

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Arbetslösa får arbete, fastighetsbolagen får arbetskraft och områdena får en ökad trygghet. Stig-Arne (Stigge) Bäckman berättar om sin fantastiska resa med Talangakademin på Branschens mötesplats i Uppsala den 4 maj.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
– Hur ställer vi om en hel bransch till att bli mer hållbar, frågar sig Rahel Belatchew.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Stjärnarkitekten om klimat-utmaningarna

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Under dagen möter du den välkända arkitekten Rahel Belatchew i ett högintressant föredrag om vilken roll branschen har i att vända klimatutvecklingen.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Carola Lavén, vd för Besqab.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Besqabs Carola Lavén står stadigt vid rodret

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Under dagen möter du Besqabs vd Carola Lavén i en intervju som bland annat handlar om hur man kan hålla uppe nyproduktionstakten i dessa tider.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Karin Berg, Susanne Åhlén och Mona Kjellberg.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Läget för handeln – krishantering eller möjligheter?

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Under dagen får vi lyssna till en kunnig panel som diskuterar läget för handelssektorn; är det krishantering som gäller, eller är det nya möjligheter?


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Annika Winsth, Annika Edström och Ingemar Rindstig står för en trio tunga analyser på Branschens mötesplats i Uppsala den 4 maj på Elite Hotel Academia.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Triss i tunga analyser inleder dagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Dagen inleds med en serie tunga analyser som kommer ge dig full koll på omvärldsläget såväl internationellt, nationellt som regionalt.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
I dag stänger anmälan till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala – säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: I dag stänger anmälan – se programmet och alla talare här

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa torsdag den 29 september är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på UKK, Uppsala Konsert & Kongress. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Erik Pelling går in i sin andra period som KSO i Uppsala. Nästa torsdag möter du honom på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Pelling om vägen framåt för Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om exakt en vecka, nästa torsdag den 29 september, är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på UKK, Uppsala Konsert & Kongress. Under dagen får vi, bland mycket annat, möta kommunstyrelsens ordförande Erik Pelling (S) som berättar om planerna för staden och hur konkurrenskraften ska växa.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Cajsa Byttner, Cecilia Safaee och Ted Lindqvist talar på temat Trygghet på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 29 september på UKK.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Tema Trygghet – stor genomlysning av angelägen fråga

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om drygt en vecka, nästa torsdag den 29 september, är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på UKK, Uppsala Konsert & Kongress. Under dagen får vi, bland mycket annat, ta del av en serie programpunkter med trygghet som tema. Hur påverkas bostadspriserna, kampen mot gängkriminaliteten och förebyggande arbete.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Patrik Emanuelsson, vd Heba, intervjuas om sin karriär, planerna i Uppsala och marknadsutsikterna på Branschens mötesplats i Uppsala den 29 september.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Hebas vd om karriären och Uppsala-planerna framåt

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om drygt två veckor, den 29 september, är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på UKK, Uppsala Konsert & Kongress. Under dagen möter vi Hebas vd, Patrik Emanuelsson, i en intervju om karriären, planerna i Uppsala och marknadsutsikterna.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Annica Ånäs.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Annica Ånäs om utvecklingen i Uppsala och marknadsutsikterna

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om tre veckor, den 29 september, är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på UKK, Uppsala Konsert & Kongress. Under dagen möter vi Atrium Ljungbergs vd, Annica Ånäs, i en intervju om hållbar utveckling i allmänhet och i Uppsala i synnerhet samt vilka marknadsutsikter hon ser framför sig.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Den 29 september är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Tunga analyser i en orolig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 29 september är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på Elite Hotel Academia. Dagen inleds med en trio tunga analyser som hjälper dig att få full koll i en orolig omvärld.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Fastighetsmarknadsdagen Uppsala hålls på onsdag.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala – anmälan stänger i morgon!

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala På onsdag, den 9 oktober, hålls Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK – en mötesplats och ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med Uppsala i fokus. I morgon fredag stänger anmälan.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Adam Cocozza och Davide Rolando berättar om Botryggs och KTH Live-In Labs projekt på UKK den 9 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Här byggs Uppsalas smartaste hus

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Botrygg har nyligen startat ett hyresrättsprojekt som samtidigt är ett forskningsprojekt. Hör mer på UKK den 9 oktober.
Anmäl dig senast nu på fredag.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Måns Norlin talar om de stora trenderna och dess påverkan på stadsutvecklingen på UKK den 9 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Hur påverkas stadsutvecklingen av megatrenderna?

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Måns Norlin, digitaliserings- och elektrifieringsexpert och chef för hållbar samhällsplanering i Uppsala ger en visionär framtidsföreläsning på UKK den 9 oktober.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Mikael Söderlundh analyserar på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 9 oktober.

Uppsala: Söderlundh från Pangea analyserar marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Mikael Söderlunch, analyschef och partner på Pangea Property Partners, analyserar läget på fastighetsmarknaden på UKK i Uppsala den 9 oktober.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala
Kajsa Hessel, ordförande i Byggcheferna

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala – om korruption inom samhällsbyggnadssektorn

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Kajsa Hessel, ordförande i Byggcheferna berättar på UKK den 9 oktober om korruptionen inom bygg- och samhällsbyggnadssektorn.