Image
Erik Pelling går in i sin andra period som KSO i Uppsala. Nästa torsdag möter du honom på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK.
Erik Pelling går in i sin andra period som KSO i Uppsala. Nästa torsdag möter du honom på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK. Bild: Paulius Malinovskis-flickr/Uppsala Kommun/Sebastian Sandström

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Pelling om vägen framåt för Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om exakt en vecka, nästa torsdag den 29 september, är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på UKK, Uppsala Konsert & Kongress. Under dagen får vi, bland mycket annat, möta kommunstyrelsens ordförande Erik Pelling (S) som berättar om planerna för staden och hur konkurrenskraften ska växa.
Publicerad den 22 September 2022

Erik Pelling är just nu kommunstyrelsens ordförande i Uppsala och huruvida han kommer att fortsätta vara det även nästa mandatperiod avgörs den 17 oktober. Innan dess kommer han ge sin syn på den nya politiska kartan efter valet och hur han ser på läget framåt för Uppsala, samt hur staden och dess konkurrenskraft ska växa. Detta kommer du kunna höra om på Branschens mötesplats i Uppsala nästa torsdag den 29 september på UKK.

Du anmäler dig till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala här.
Anmälan stänger nu på fredag den 23/9.
(Grupprabatt: Anmäl fyra och betala för tre – ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är Branschens mötesplats i Uppsala.
Det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.
Dagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Uppsala kommun, Heba och Atrium Ljungberg.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige