Image
Cajsa Byttner, Cecilia Safaee och Ted Lindqvist talar på temat Trygghet på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 29 september på UKK.
Cajsa Byttner, Cecilia Safaee och Ted Lindqvist talar på temat Trygghet på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 29 september på UKK.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Tema Trygghet – stor genomlysning av angelägen fråga

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om drygt en vecka, nästa torsdag den 29 september, är det dags för Branschens mötesplats i Uppsala på UKK, Uppsala Konsert & Kongress. Under dagen får vi, bland mycket annat, ta del av en serie programpunkter med trygghet som tema. Hur påverkas bostadspriserna, kampen mot gängkriminaliteten och förebyggande arbete.
Publicerad den 20 September 2022

Trygghetstemat på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala inleds med en punkt om hur bostadspriserna påverkas:

Tema Trygghet – hur påverkar upplevd trygghet bostadspriserna?
"Tryggheten har de senaste åren seglat upp som en av de absolut viktigaste aspekterna när svenskar väljer boende och bostadsort. Här får vi en färsk rapport om hur brott och upplevd trygghet påverkar bostadspriserna."
Talare här är Ted Lindqvist, vd på Evidens.

Därefter är det dags för Cajsa Byttner, samordnare på Uppsala ungdomsjour med punkten Tema Trygghet – kampen mot gängkriminaliteten
"Droghandel, hot, våld. Hur går kampen mot den organiserade kriminaliteten i Uppsala? Vad görs och vad behöver göras från kommunens håll? Hur kan fastighetsägarnas roll i trygghetsskapandet se ut?"

Och så avslutas blocket med punkten Tema Trygghet: Cecilia Safaee – social entreprenör och fastighets-vd
"Social hållbarhet står i fokus för Bonnier- och Brunswickägda Hemmaplan AB, som nyligen köpte Gottsunda centrum. I våras rekryterades en vd med en ovanlig bakgrund: Cecilia Safaee är social entreprenör och grundare av stiftelsen Futebol dá Força Foundation som engagerar närmare 30 000 tjejer i 30 länder med syftet att stärka tjejers rättigheter och möjligheter genom att leda beteendeförändring – med fotboll som katalysator. Här berättar hon sin fascinerande historia och om hur hon ska översätta den till att göra Gottsunda Centrum och Hemmaplan till en social föregångare."
Här möter vi alltså Cecilia Safaee, vd för Hemmaplan AB.


Du anmäler dig till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK den 29 september här.
Anmälan stänger nu på fredag den 23/9.
(Grupprabatt: Anmäl fyra och betala för tre – ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är Branschens mötesplats i Uppsala.
Det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.
Dagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Uppsala kommun, Heba och Atrium Ljungberg.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige