Image
Camilla Synnergren.
Camilla Synnergren.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så kan du öka attraktionsvärdet på dina fastigheter med neurodesign

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa onsdag, den 31 januari, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi arkitekten och socionomen Camilla Synnergren i en föreläsning om hur du med hjälp av neurodesign kan öka attraktionsvärdet på dina fastigheter. Anmälan stänger imorgon fredag, säkra din plats i dag!
Publicerad den 25 Januari 2024

Hur påverkar färgval och inredning hur vi agerar i olika rum? Den blåa färgen, till exempel, stimulerar kroppens "bromspedal", det parasympatiska nervsystemet. Det och mycket annat får ni möjlighet att lära er på denna inspirerande föreläsning av Camilla Synnergren, tidigare psykoterapeut och socionom som nu hjälper fastighetsförvaltare att öka attraktionsvärdet på sina fastigheter.
Du möter henne i en högaktuell föreläsning på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia nästa onsdag den 31 januari.

Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.) Anmälan stänger imorgon fredag!

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se programmet här.

Moderator är proffsiga och omtyckta Karin Klingenstierna och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Läs mer om dem och de övriga medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Uppsala kommun.
Partnerföretag är Idealstad och SUSAB. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige