Image
De flesta är överens om AI:s förändringskraft i samhället. Inte sedan Galileo Galileis tid har vi sett något liknande.
Lisa Anger pratar om hur AI påverkar branschen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala nästa onsdag. Anmälan stänger nu på fredag. Säkra din plats i dag.
De flesta är överens om AI:s förändringskraft i samhället. Inte sedan Galileo Galileis tid har vi sett något liknande. Lisa Anger pratar om hur AI påverkar branschen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala nästa onsdag. Anmälan stänger nu på fredag. Säkra din plats i dag.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så här förändrar AI spelplanen för branschen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi Lisa Anger i en föreläsning om hur AI förändrar branschen och vad du behöver veta för att lyckas. Anmälan stänger nu på fredag, säkra din plats i dag!
Publicerad den 23 Januari 2024

Den pågående och framtida AI-transformationen förändrar samhället i allmänhet och bygg- och fastighetsbranschen i synnerhet i grunden. Den påverkar dagens affärsmodeller och formar framtidens affärer. Vilka utmaningar bör man se upp med som företag och vilka investeringar bör man göra för att framgångsrikt styra sitt företag och affärer i den riktning som utvecklingen går mot?
Du möter Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson, i en högaktuell föreläsning på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia den 31 januari.

Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.) Anmälan stänger nu på fredag!

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se programmet här.

Moderator är proffsiga och omtyckta Karin Klingenstierna och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Läs mer om dem och de övriga medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Uppsala kommun.
Partnerföretag är Idealstad och SUSAB. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige