Image
Göran Brocknäs.
Göran Brocknäs.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Att få spaden i marken när jorden är frusen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 31 januari är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. I en av dagens programpunkter möter vi Göran Brocknäs i en föreläsning om konkreta tillväxtmöjligheter och hur man kan gå från obebyggt till bebyggt på bästa sätt.
Publicerad den 15 Januari 2024

Här presenteras några av Uppsalas konkreta tillväxtmöjligheter men också faktorer som är viktiga för hela processen att gå från obebyggt till bebyggt och senare inflytt i fastigheterna. Hur tänker du som part i dessa viktiga processer på bästa möjliga sätt?
Lyssna till Göran Brocknäs, partner och vd, Idealstad, i en högaktuell föreläsning på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia den 31 januari.

Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se programmet här.

Moderator är proffsiga och omtyckta Karin Klingenstierna och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida under dagen.

Läs mer om dem och de övriga medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Uppsala kommun.
Partnerföretag är Idealstad och SUSAB. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige