Image
Jens Skoglund, Micael Averborg och Marcus Andersson utgör investeringspanelen på nästa veckas mötesplats i Uppsala.
Jens Skoglund, Micael Averborg och Marcus Andersson utgör investeringspanelen på nästa veckas mötesplats i Uppsala.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så här ser investeringsläget i staden ut

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa torsdag – den 4 maj – är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. I en av programpunkterna möter vi tre personer med stor insikt i investeringsmarknaden Uppsala. Hör om deras syn på transaktionsläget i staden.
Publicerad den 25 April 2023

Efter år av transaktionsrekord så har köpfesten tvärnitat. Vad är mest intressant för de kommersiella aktörerna när de tittar på Uppsalamarknaden? Vilka segment gäller och vilka områden lockar till investeringar? Svar på frågorna ges av Jens Skoglund, chef Uppsala på Vasakronan, Micael Averborg, affärsutvecklingschef på Vectura och Marcus Andersson, affärsområdeschef, Stockholm/Norr på Skanska på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 4 maj på Elite Hotel Academia.

Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.) Anmälan stänger nu på fredag!

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, handel mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se hela programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av landets populäraste och mest anlitade moderatorer. Och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida som expertkommentator under dagen.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är Vectura, CBRE och H2M och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige