Image
Åsa Linder, Torbjörn Eriksson och Ulrika Rosén.
Åsa Linder, Torbjörn Eriksson och Ulrika Rosén.

Kontorshyresmarknaden i fokus på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 18 november kommer en mycket kunnig trio att diskutera läget på kontorshyresmarknaden.
Publicerad den 28 Oktober 2014

Vakansnivån på kontor i Stockholm är rekordlåg samtidigt som nyproduktionstakten inte är speciellt hög. Allt talar med andra ord för ett fortsatt tryck på kontorsmarknaden kommande år. Vilka blir de hetaste kontorslägena och mest spännande uthyrningarna/etableringarna och vilka krav har hyresgästerna nu och i framtiden?

Om detta kommer Åsa Linder, JLL, Ulrika Rosén, Newoffice och Torbjörn Eriksson, Tenant & Partner att diskutera.

Under heldagsseminariet avhandlas i övrigt ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att få koll på nuläget och ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Internationella investeringar, Samhällsfastigheter, Projekt och planer i Stockholm, Miljonprogramsinvesteringar - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har dessutom Sveriges Snyggaste Kontor bakats in i seminariet. Du kommer att få träffa förra årets vinnare, höra juryns motivering och slutligen vara den allra första att få reda på vilket som blir Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_sthlm – där kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.
Här kan du dessutom anmäla dig, gör det redan nu.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige