Image

Förra årets SSK-vinnare på Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På Fastighetsmarknadsdagen kommer en representant från förra årets SSK-vinnare, Microsoft, att intervjuas.
Publicerad den 7 November 2014
Karin Zingmark. Bild: Microsoft
Karin Zingmark.

Microsofts marknadschef Karin Zingmark intervjuas på Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm tisdag den 18 november på Grand Hotel.

Hon kommer bland annat att berätta om hur året som titelinnehavare varit och vad det inneburit.

Under heldagsseminariet avhandlas i övrigt ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att få koll på nuläget och ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2014 – 2015, Vd-duellen, Fastighetsfinansiering, Internationella investeringar, Kontorsmarknaden, Samhällsfastigheter, Miljonprogramsinvesteringar - för att nämna några.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen.

Som en extra krydda har dessutom Sveriges Snyggaste Kontor bakats in i seminariet. Du kommer att få höra juryns motivering och vara den allra första att få reda på vilket som blir Sveriges snyggaste kontor 2014.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping) samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Har du inte anmält dig ännu så gör det här, anmälan är endast öppen i några dagar till.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige