Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

Teoge hyr ut tre kontorsplan

Uthyrning Savills har varit rådgivare till Teoge och Gillesvik Fastigheter vid uthyrningen av tre kontorsplan i fastigheten på Kungsgatan 71. De nya hyresgästerna är Borevision, Alla BRF samt Boulder.
Publicerad den 17 Mars 2022

– Länge har det diskuterats om hur framtidens kontor ska utformas och nu har man landat i att kontoret kommer fortsätta att utgöra en viktig plats för möten, kreativitet och samarbeten. Nu när pandemirestriktionerna har släppts, ser vi en hög efterfrågan på kontorslokaler i bra lägen i City. Vi upplever att det är många företag som vill välkomna tillbaka personalen och skapa en teamkänsla i en kontorsgemenskap som bidrar till kreativitet. Läge och utformning är viktiga faktorer som samverkar väl på Kungsgatan 71, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.
– Det är moderna och fräscha lokaler i en bra fastighet i innerstan men vi blev ändå överraskade av det stora intresset, särskilt då vi sett att många företag valt att avvakta större beslut som en kontorsflytt under pandemin. Vi har tack vare Savills effektiva uthyrningsteam på kort tid kunnat teckna avtal med tre långsiktiga hyresgäster med en profil som passar väl in med övriga företag i fastigheten, säger Christian Thorén, Teoge.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige