Image

Tenant and Partner får uppdrag av Göteborg Energi

Bolag De närmaste åren kommer Göteborg Energi att genomföra om- och tillbyggnationer för att optimera nyttjandet av sina lokaler. Tenant & Partner har fått uppdraget att stötta Göteborg Energi i denna strategiska förändringsprocess.
Publicerad den 12 April 2012
Torbjörn Eriksson. Bild: Tenant and Partner. Bild: Tenant and partner
Torbjörn Eriksson. Bild: Tenant and Partner.

Göteborg Energi är ett av Nordens ledande kraftbolag med cirka 1 100 anställda. För att optimera lokalutnyttjandet, kommer Göteborg Energi att bygga till, bygga om och flytta en stor del av personalen. Företaget kommer både att flytta till nya lokaler och använda temporära lösningar medan ombyggnationen av befintliga lokaler pågår.

Tenant & Partners huvudsakliga arbetsuppgifter i projektet är att analysera lokalbehov, söka tillfälliga och långsiktiga lokaler, samordna och organisera flyttar samt bistå i tekniska, ekonomiska och juridiska frågor. Uppdraget beräknas omfatta cirka 3 000 timmar under de kommande två åren.

? Vi är stolta och glada över att Göteborg Energi har gett oss förtroendet att guida dem i den här viktiga frågan. Vi ser fram emot att jobba tillsammans och att bidra till att Göteborg Energi når sina uppsatta mål, säger Torbjörn Eriksson, vd på Tenant & Partner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige