Image

Storebrand rekryterar investment manager

Bolag Storebrand Fastigheter har rekryterat Therese Lidén som investment manager med ansvar för fastighetstransaktioner.
Publicerad den 9 Maj 2016
Therese Lidén. Bild: Storebrand Fastigheter
Therese Lidén.

Therese Lidén kommer närmast från en roll som transactions manager på Aberdeen Asset Management och har tidigare arbetat inom Newsec och Drott.

– Jag ser fram emot att fortsätta uppbyggnaden av fastighetsbolaget SPP Fastigheter AB som ska generera en långsiktigt stabil avkastning åt våra kunder, säger Therese Lidén.

– Vår ambition är att höja investeringstakten och jag är mycket glad över att Therese Lidén ansluter som investment manager och förstärker teamet med sin erfarenhet av transaktioner och asset management, säger Marita Loft, vd för Storebrand Fastigheter AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY