Image
Hans Wallenstam, Mariette Hilmersson, P-G Persson och Cecilia Fasth - de fyra topp-vd:arna inleder framtidsseminariet Göteborg 400+.
Hans Wallenstam, Mariette Hilmersson, P-G Persson och Cecilia Fasth - de fyra topp-vd:arna inleder framtidsseminariet Göteborg 400+.

Storbolags-vd:arna om Göteborgsmarknaden år 2030

Göteborg 400+ Framtidsseminariet Göteborg 400+ inleds med en och en halv timme med vd:arna för fyra av de viktigaste fastighetsbolagen i Göteborg. Missa inte Wallenstams, Castellums, Platzers och Stena Fastigheters visioner och långsiktiga tankar och planer. Den 30 maj är det dags, på Elite Park Avenue Hotel.
Publicerad den 12 April 2018

Göteborg 400+ är ett renodlat framtidsseminarium. Namnet kommer av att stadens firar sitt 400-årsjubileum år 2021 och det här seminariet handlar bara om tiden efter 2021.

Seminariet inleds med att vd:arna för fyra av de tyngsta fastighetsbolagen gör varsin dragning på temat ”Göteborgsmarknaden år 2030”. De väljer ut ett område – geografiskt segmentsmässigt eller med någon annan ingång – och gör en dragning om hur detta ser ut år 2030.

Programmet:
9,10 – Hans Wallenstam, Wallenstam
9,25 – Mariette Hilmersson, Castellum Väst
9,40 – P-G Persson, Platzer
9,55 – Cecilia Fasth, Stena Fastigheter

Därefter blir det ett panelsamtal med de fyra vd:arna om framtiden för Göteborg som fastighetsmarknad.

Du ser programmet för Göteborg 400+ här och du anmäler dig här – just nu kan du använda vår BOKA TIDIGT-rabatt och anmäla fyra personer och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige