Image
Erik Selin.
Erik Selin. Bild: Balder

Erik Selin om långsiktighet och Göteborgs framtid

Göteborg 400+ Erik Selin, allmänt betraktad som mäktigast i den svenska fastighetsbranschen, är klar för framtidsseminariet Göteborg 400+ den 30 maj. Anmäl er så snart som möjligt – till och med fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.
Publicerad den 24 April 2018

Göteborg 400+ hålls på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn den 30 maj. Du anmäler dig till seminariet här.

Namnet 400+ kommer av stadens 400-årsjubileum år 2021 och fokus för det här seminariet ligger på tiden efter jubiléet – 2020-talet och framåt.

Balders vd och grundare Erik Selin är en av Sveriges bästa investerare. Han började med två tomma händer och har byggt upp ett miljardimperium vars grenar sträcker sig långt utanför Balder och fastighetsbranschen.

På Göteborg 400+ intervjuas han om sin långsiktiga investeringsstrategi och om hur han ser på sin hemstad Göteborg på lång sikt. Vad innebär Västlänken, Älvstaden och så vidare…

Bland de övriga talarna på seminariet återfinns bland andra Hans Wallenstam, Platzers P-G Persson, Castellums Mariette Hilmersson, Stenas Cecilia Fasth och Unibail-Rodamcos Lars-Åke Tollemark. Programmet finns här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm – Vinterträdgården (ingång från Stallgatan/Blasieholmsgatan).

När: 2 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:Partners:

 


Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY