Image

Fastighetsmarknadsdagen Västerås - 29 mars 2017

Onsdag 29 mars kl. 09.00 – cirka 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen i Västerås är ett högaktuellt fastighetsseminarium som tar tempen på marknaden i regionen samt serverar en nationell utblick. Här möts nyckelpersonerna i branschen.


Medverkande 2017

Gunnar Wrede (moderator)

Gunnar Wrede (moderator)

Gunnar Wrede började som reporter på Dagens Industri 1991 och har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera. Han har även arbetat som redaktör på Dagens Industri i Malmö. Sedan i fjol har Gunnar Wrede bistått Aspekta, södra Sveriges ledande rådgivare inom strategisk kommunikaiton, med konsulttjänster inom mediahantering och finansiell kommunikation. 
Magnus Alvesson

Magnus Alvesson

Swedbanks chef för makroanalys, innan senior ekonom och Head of economic forecasting. Tidigare International Monetary Fund och World Bank Group.
Lars Gärde

Lars Gärde

Lars Gärde, vice vd och affärsutvecklingschef på Sveafastigheter Bostad. Tidigare Byggvesta, Docu group Switzerland och Svensk Byggtjänst. Utbildad marknadsekonom och civilekonom.
Kristina Berlin

Kristina Berlin

Skattejurist på PWC. Hon har tidigare jobbat som skattejurist på EY och dessförinnan även som advokat på Advokatfirman Wagnsson.

John Eriksson

John Eriksson

John Eriksson är auktoriserad värderare på NAI Svefa sedan 2011 med huvudfokus på Mälardalen (Örebro, Västerås och Eskilstuna). John Eriksson är utbildad civilingenjör vid Lunds tekniska högskola.

Maria Fors

Maria Fors

Maria Fors är VD för Västerås Citysamverkan AB sedan 2008. Tillsammans med näringsidkare, fastighetsägare och andra intressenter jobbar hon med att stärka stadskärnan genom arbetsområden som marknadsföring/evenemang, trygghet, säkerhet, stadsmiljö, parkering och tillgänglighet samt utbud. Västerås Citysamverkan har varit finalister i Retail Awards och vann 2013 titeln "Årets Stadskärna". Maria Fors kommer tidigare från mediebranschen där hon i 11 år jobbade på VLT som säljare och Key Account.
Peter Gullberg

Peter Gullberg

Peter Gullberg är förvaltningschef på Agora Retail sedan våren 2015. Tidigare var han uthyrningsdirektör på Steen & Ström under 12 år. Dessförinnan arbetade han inom detaljhandeln varav merparten som regionchef på Jysk. Han har också arbetat som kommersiell konsult åt olika uppdragsgivare, bland annat Olav Thon gruppen.
Viktor Kjellberg

Viktor Kjellberg

Viktor Kjellberg är vd på Sally R, ett nystartat företag som använder rymdteknik för att spara energi i byggnader. Kjellberg är utbildad inom ekonomi och företagande från Uppsala universitetet och University of California. Erfarenheter från försäljning och kundrelationer.
Claes Larsson

Claes Larsson

Claes Larsson är vd för Castellum Mitt sedan 2002. Han kommer tidigare från Skanska-koncernen där han arbetade som regionchef. Claes Larsson har många års erfarenhet av ledande positioner inom byggkonstruktion. 
Lotta Lindstam

Lotta Lindstam

Lotta Lindstam är stadsbyggnadsdirektör i Västerås stad sedan snart 10 år. Tidigare erfarenhet som stadsarkitekt i ett antal kommuner senast i Södertälje. Har även erfarenhet av privat verksamhet. Utbildad arkitekt vid Lunds tekniska högskola.
Hans Näslund

Hans Näslund

Hans Näslund är teknik- och fastighetsdirektör i Västerås. Tidigare direktör på Tekniska kontoret och Skultuna kommundelstjänst i Västerås. Utbildad civilingenjör med inriktning samhällsbyggnadsteknik på Luleå tekniska universitet. 

Conny Petrén

Conny Petrén

Conny Petrén, näringslivschef, Västerås stad. Tidigare förvaltning och-näringslivschef på Katrineholms kommun och innan dess Ericsson Radio systems.
Fredrik Svensson

Fredrik Svensson

Fredrik Svensson är vd och delägare i Arvid Svensson. Han är fjärde generationen i familjeföretaget med rötterna i Mälardalen. Företaget har en lång tradition av entreprenörskap och affärsutveckling. Svensson är styrelseledamot i Klövern och Balder.
Håkan Svärd

Håkan Svärd

Håkan Svärd, processledare samhällsbyggnad, Västerås stad. Tidigare samhällsbyggnadsstrateg i Västerås och innan dess planering- och utvecklingschef i Sala kommun samt samhällsplanerare i Solna stad och Haninge kommun.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat i totalt 31 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.
Anders Teljebäck

Anders Teljebäck

Anders Teljebäck (S) är kommunstyrelsens ordförande i Västerås. Han har lång erfarenhet av politik från ungdomsförbund, parti och regeringskansli. Han har också erfarenhet av folkrörelsearbete, bland annat som förbundssekreterare i PRO.
Elisabeth Unell

Elisabeth Unell

Elisabeth Unell (M), oppositionsråd. Hon är 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen, 2:e vice ordförande i krisledningsnämnden, ledamot i fastighetsnämnden, ledamot i Västerås marknad och näringsliv. Tidigare byggnadsingenjör, Byggkonstruktioner Västerås och Byggpaul. 

Peter Wiman

Peter Wiman

Peter Wiman är analyschef på Savills där han jobbat sedan 2005. Han arbetade dessförinnan på EY. 
Peter Wiman har en lång erfarenhet från den svenska fastighetsmarknaden och har mer än tio års erfarenhet av fastighetsrelaterad rådgivning mot såväl privata som publika kunder.Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning så har han en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Peter Wiman har även publicerat artiklar och varit verksam som talare på ett stort antal branschtillställningar. Peter Wiman är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners: