Image
Ruben Östlund kommer till seminariet Göteborg 400+.
Ruben Östlund kommer till seminariet Göteborg 400+. Bild: Tobias Henriksson

Oscarsregissören till Göteborg 400+

Göteborg 400+ Ruben Östlund, som var Oscarsnominerad och vann Guldpalmen för sin film The Square, kommer till Fastighetssveriges framtidsseminarium Göteborg 400+ den 30 maj!
Publicerad den 5 April 2018
Stadsarkitekt Björn Siesjö diskuterar social hållbarhet med regissören Ruben Östlund på seminariet Göteborg 400+. Bild: Beatrice Törnros
Stadsarkitekt Björn Siesjö diskuterar social hållbarhet med regissören Ruben Östlund på seminariet Göteborg 400+.

Ruben Östlund är en av Sveriges mest framgångsrika filmregissörer och just nu vår kanske mest internationellt kända regissör. Vid filmfestivalen i Cannes 2017 tilldelades hans film The Square festivalens finaste pris - Guldpalmen - och i mars i år var samma film Oscarsnominerad i kategorin Bästa icke engelskspråkiga film.

Göteborgaren Ruben Östlund kommer på Göteborg 400+ att diskutera social hållbarhet i stadsplaneringen med Göteborgs stadsarkitekt Björn Siesjö. Kan tankarna bakom The Square användas för att utveckla Göteborg…?

Göteborg 400+ hålls på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn den 30 maj. Det är ett renodlat framtidsseminarium med fokus på den göteborgska fastighetsmarknaden på 2020-talet och framåt – ett seminarium för visioner, högtflygande tankar och affärsmöjligheter i framtidens Göteborg. Du hittar den preliminära talarlistan här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige