Image
Ruben Östlund kommer till seminariet Göteborg 400+.
Ruben Östlund kommer till seminariet Göteborg 400+. Bild: Tobias Henriksson

Oscarsregissören till Göteborg 400+

Göteborg 400+ Ruben Östlund, som var Oscarsnominerad och vann Guldpalmen för sin film The Square, kommer till Fastighetssveriges framtidsseminarium Göteborg 400+ den 30 maj!
Publicerad den 5 April 2018
Stadsarkitekt Björn Siesjö diskuterar social hållbarhet med regissören Ruben Östlund på seminariet Göteborg 400+. Bild: Beatrice Törnros
Stadsarkitekt Björn Siesjö diskuterar social hållbarhet med regissören Ruben Östlund på seminariet Göteborg 400+.

Ruben Östlund är en av Sveriges mest framgångsrika filmregissörer och just nu vår kanske mest internationellt kända regissör. Vid filmfestivalen i Cannes 2017 tilldelades hans film The Square festivalens finaste pris - Guldpalmen - och i mars i år var samma film Oscarsnominerad i kategorin Bästa icke engelskspråkiga film.

Göteborgaren Ruben Östlund kommer på Göteborg 400+ att diskutera social hållbarhet i stadsplaneringen med Göteborgs stadsarkitekt Björn Siesjö. Kan tankarna bakom The Square användas för att utveckla Göteborg…?

Göteborg 400+ hålls på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn den 30 maj. Det är ett renodlat framtidsseminarium med fokus på den göteborgska fastighetsmarknaden på 2020-talet och framåt – ett seminarium för visioner, högtflygande tankar och affärsmöjligheter i framtidens Göteborg. Du hittar den preliminära talarlistan här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm – Vinterträdgården (ingång från Stallgatan/Blasieholmsgatan).

När: 2 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:Partners:

 


Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY