Image

Unibail om miljardsatsningen i Göteborg

Göteborg 400+ Samtidigt som e-handeln tar en allt större marknadsandel går Unibail-Rodamco ut med att man vill miljardsatsa på framtidens köpcentrum i Göteborg. Hur ser 2020-talets köpcentrum ut? Hör Unibail-Rodamcos Nordenchef Lars-Åke Tollemark på seminariet Göteborg 400+ den 30 maj.
Publicerad den 19 April 2018
Lars-ÅkeTollemark. Bild: Unibail-Rodamco
Lars-ÅkeTollemark.

Unibail-Rodamco – Europas ledande fastighetsbolag med inriktning mot köpcentrum – vill genomföra en satsning i klass med Mall of Scandinavia i Göteborgs evenemangsstråk.

Samtidigt tar e-handeln en allt större marknadsandel för varje rapport som kommer ut – handlare som inte ligger i framkant digitalt kommer rimligtvis att konkurreras ut.

Hur tänker Lars-Åke Tollemark om framtidens köpcentrum i skuggan av den växande e-handeln? Hur kommer 2020-talets köpcentrum att se ut och innehålla? Hur skapas värde i framtidens handelslokaler?

Göteborg 400+ är fastighetsbranschens renodlade framtidsseminarium. Den 30 maj diskuterar gräddan av den göteborgska fastighetseliten stadens framtidsfrågor på Elite Park Avenue Hotel.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Hans Wallenstam, Castellums Mariette Hilmersson, Platzers P-G Persson, Stena Fastigheters Cecilia Fasth, stadsarkitekt Björn Siesjö – och Oscarsregissören Ruben Östlund.

Du anmäler dig till seminariet här. Fram till den 27 april kan du ta del av vårt BOKA TIDIGT-erbjudande; anmäl fyra personer – betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm – Vinterträdgården (ingång från Stallgatan/Blasieholmsgatan).

När: 2 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:Partners:

 


Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY