Image
Patrik Andersson, Susanne Åhlén, Patrik Lindström, Anna Lönn Lundbäck och Henrik Kant diskuterar kompetensförsörjning på Göteborg 400+ den 30 maj.
Patrik Andersson, Susanne Åhlén, Patrik Lindström, Anna Lönn Lundbäck och Henrik Kant diskuterar kompetensförsörjning på Göteborg 400+ den 30 maj.

Stora planer för Göteborg – men sätter kompetensbristen stopp?

Göteborg 400+ Samtidigt som Göteborg står inför ett flertal gigantiska byggprojekt är det brist på den kompetens som ska förverkliga visionerna. Ett av de viktigaste hindren för framgångsrik utveckling diskuteras på framtidsseminariet Göteborg 400+ den 30 maj.
Publicerad den 4 Maj 2018

På Göteborg 400+ diskuteras de stora och långsiktiga frågorna av de tyngsta namnen i branschen. Bland annat medverkar Hans Wallenstam, Erik Selin, Mariette Hilmersson, P-G Persson och Cecilia Fasth för att nämna några.

Kompetensbristen är en av bygg- och fastighetsbranschens stora bromsklossar och ett stort hinder för att förverkliga alla planer och visioner som finns kring Göteborg och stadens framtid.

Hur arbetar de olika aktörerna för att stärka kompetensen på plansidan och i bygg- och fastighetssektorn? Kommer vi se ännu mer utländsk arbetskraft på byggena framöver och vilka fördelar och nackdelar innebär det? Hur ska nya aktörer lockas till Göteborg och Sverige och hur ska branschen bli mer attraktiv bland dagens och framtidens ungdomar?

Detta diskuteras av:
# Patrik Andersson, vd för Business Region Göteborg.
# Susanne Åhlén, vd för Fasticon Kompetens.
# Patrik Lindström, vd för Serneke Projektutveckling.
# Anna Lönn Lundbäck, regionchef, Sveriges Byggindustrier.
# Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör i Göteborgs stad.

Göteborg 400+ hålls på Elite Park Avenue Hotel den 30 maj, Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige