Image

Snabbmat och sportkläder till Wallenstams Kopparhuset på Avenyn

Uthyrning Vigårda, en snabbmatsrestaurang med fokus på enkel, snabb, nyttigt och fräsch mat öppnar på Avenyn 29 i Göteborg i januari och en sportbutik med fokus på träningskläder från amerikanska sportmärket Under Armour öppnar i Kopparhuset i februari 2016.
Publicerad den 18 September 2015
Annons
Image
Snabbmatsrestaurangen Vigårda öppnar på Avenyn 29 i Göteborg i Januari. Bild: Vigårda
Snabbmatsrestaurangen Vigårda öppnar på Avenyn 29 i Göteborg i Januari.

– Det är väldigt roligt att vi nu fyller på Avenyn med ytterligare två starka koncept som båda tillför något unikt och nytt till vår paradgata och Göteborg. Tillsammans med de redan etablerade butikerna kommer de att bidra till Avenyn som en attraktiv mötesplats säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam AB.

Vigårda flyttar in på Avenyn 29 och i den cirka 400 kvadratmeter stora lokalen serveras mat med schyssta råvaror lagad av kockar. Bakom restaurangen står kockarna Melker Andersson och Danyel Couet. Vigårda finns sedan tidigare i Stockholm och Malmö.

På Avenyn 35 tar en helt ny sportbutik plats. Här kommer besökaren att hitta allt inom training och running i den cirka 500 kvadratmeter stora butiken. Största delen av konfektionen kommer från det populära amerikanska märket Under Armour.

Utöver detta är ytterligare två nya etableringar klara att öppna under hösten. Sharper Barber öppnar ytterligare en salong på Södra Larmgatan 15 i oktober/november och på Teatergatan öppnar ett bageri, St. Agnes, den 1 oktober.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige