Image

Nya hyresgäster till Wallenstams lokaler i centrala Göteborg

Uthyrning Nio nya butiker och restauranger är nu redo att flytta in i Wallenstams lokaler runt Avenyn, Teatergatan och Kungsportsplatsen. Göteborgs innerstad kommer inom kort kunna erbjuda en bred mix av nyheter med allt från vinbar, bistro och juicebarer till ett galleri med modern samtidskonst.
Publicerad den 15 Juni 2015
Annons
Image
Grill del Mondo öppnade nyligen på Kungsportsplatsen. Bild: Wallenstam
Grill del Mondo öppnade nyligen på Kungsportsplatsen. Nyligen öppnade Sassi caffé enoteca på Teatergatan i Göteborg. Bild: Wallenstam
Nyligen öppnade Sassi caffé enoteca på Teatergatan i Göteborg.

– Under sommaren kommer flera nya restauranger och butiker till våra centrala lokaler i Göteborg. Det är ett varierat utbud av internationella kedjor och spännande restaurangkoncept som alla tillför något nytt till innerstadens attraktionskraft, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

På Teatergatan har Sassi caffé enoteca, ett italienskt café och bistro, redan öppnat. De kommer att få sällskap av Bang & Olofsen i juni, Miva galleri i juli och vinbaren Juan Font senare i september. I närheten, på Avenyn 22, öppnar Joe and the Juice i juli, en internationell kedja som serverar spännande juicer och kaffe med mera.

På Kungsportsplatsen öppnade nyligen Grill del Mondo, en restaurang med inriktning på kolgrillad mat från hela världen. Matutbudet fylls på ytterligare i juli då Picard tar plats på Kungstorget 2. Picard, som är Frankrikes största kedja inom fryst kvalitetsmat, erbjuder över 700 frysta varor och finns sedan tidigare endast i Stockholm och Uppsala. Granne blir Resia i en nyöppnad resebutik.

En bit därifrån på Västra Hamngatan 24-26 öppnar under sommaren ytterligare en juicebar/café, Orange n´BLK.

Under hösten beräknas det också vara klart med vilka hyresgäster som flyttar in i de återstående lokalerna i Kopparhuset på Avenyn 31-35.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige