Image
Croisette hyr ut butiksyta på Avenyn.

Croisette hyr ut butiksyta på Avenyn

Uthyrning Croisette har varit rådgivare i Wallenstams uthyrning på Kungsportsavenyen 32-34 på Avenyn i centrala Göteborg.


Avenyn ska få sig ett ordentligt ansiktslyft när Göteborgs stad och fastighetsägarna längs gatan samarbetar för en större satsning framöver.

Fritsche om Avenyns ansiktslyft: "Förtjänar ett bättre utseende"

Bolag Wallenstams vice vd Marina Fritsche berättar för Fastighetssverige om bolagets förhoppningar och delaktighet när staden och fastighetsägarna längs Avenyn tar ett nytt grepp för att lyfta Göteborgs paradgata.


Avenyn ska få sig ett ordentligt ansiktslyft när Göteborgs stad och fastighetsägarna längs gatan samarbetar för en större satsning framöver.

Stort samarbete ska ge Avenyn ny glans

Bygg/Arkitektur Sveriges mest kända gata kommer de närmaste åren att utvecklas för att åter bli den vackraste. Göteborgs Stad och fastighetsägare längs Avenyn planerar nu inför en större upprustning och ny gestaltning.


Wallenstam hyr ut mer yta på Avenyn.

Wallenstam hyr ut mer på Avenyn

Uthyrning Genom en innovativ och smart omdisponering av lokalytor kan Wallenstams hyresgäster på Avenyn utöka sina verksamheter. Lindex och Kvarterskliniken växer in i dels nya, dels större ytor och det framgångsrika datakonsultföretaget Logikfabriken väljer Wallenstam och Avenyn för sitt nya kontor.


Intersport kommer att stänga tolv butiker i landet, som en del av företagets rekonstruktion.

Intersport: "Vi har inte fått flexiblare hyresvillkor"

Bolag Intersport stänger tolv butiker i landet som en del av företagets rekonstruktion. En av butikerna som ryker ligger på Göteborgs paradgata Avenyn. Företagets vd kommenterar för Fastighetssverige och vi presenterar en lista på fastighetsägarnas exponering mot den pressade sportkedjan.


Polestar hyr 500 kvadratmeter på Avenyn av Wallenstam.

Polestar Space öppnar på Avenyn

Uthyrning Den 10 juli öppnar Polestar Space i Wallenstams lokaler på Kungsportsavenyen 25. Mitt på Göteborgs paradgata kommer Sveriges nya prestandavarumärke för elbilar visa upp sina bilar i en specialdesignad upplevelsebutik.


Boqueria öppnar på Götaplatsen.

Boqueria öppnar på Götaplatsen

Uthyrning I början av nästa år kommer populära Boqueria till Göteborg och Avenyn. Det blir i början av mars som ägaren Napolyon Sürer och den gastronomiska ledaren Fredrik Larsson, som tidigare bland annat lett Svenska Kocklandslaget, öppnar dörrarna till Boqueria Göteborg. Här kommer tapas, pintxos och delikatesser från den spanska matkulturen att vara på menyn.


Balder äger flera fastigheter i kvarteret längs Avenyn. Bland annat intilliggande Lorensberg 55:4 och Lorensberg 55:8.

…Och så vill man utveckla den nya pärlan på Avenyn

Bolag Efter att ha lagt vantarna på kolossen Lorensberg 55:15 på Avenyn ser Erik Selin en väldig utvecklingspotential för kvarteret: "Ingen stress men…"


Snabbmat och sportkläder till Wallenstams Kopparhuset på Avenyn

Uthyrning Vigårda, en snabbmatsrestaurang med fokus på enkel, snabb, nyttigt och fräsch mat öppnar på Avenyn 29 i Göteborg i januari och en sportbutik med fokus på träningskläder från amerikanska sportmärket Under Armour öppnar i Kopparhuset i februari 2016.


Nya hyresgäster till Wallenstams lokaler i centrala Göteborg

Uthyrning Nio nya butiker och restauranger är nu redo att flytta in i Wallenstams lokaler runt Avenyn, Teatergatan och Kungsportsplatsen. Göteborgs innerstad kommer inom kort kunna erbjuda en bred mix av nyheter med allt från vinbar, bistro och juicebarer till ett galleri med modern samtidskonst.


Det ljuva livet på Avenyn

Bygg/Arkitektur Nu öppnar ESS Hotells storsatsning på Avenyn i Göteborg – italienskinspirerade Ristorante Bellora. Med Hotel & Ristorante Bellora skapas en helt ny mötesplats för både göteborgare och tillresta gäster där mat, umgänge och, framförallt, la dolce vita står i centrum.


Hilfiger till Göteborg

Uthyrning Tommy Hilfiger etablerar sin första butik i Göteborg.


Balder köper mer på Avenyn

Transaktioner Balder har utökat sitt innehav på Avenyn i Göteborg. Det senaste tillskottet är en butiksfastighet på 1 000 kvadratmeter.


Fred Perry öppnar på Avenyn

Uthyrning Fred Perry öppnade i helgen en konceptbutik på Avenyn 22 i Göteborg.