Image
SLP bygger ut i Landskrona.
SLP bygger ut i Landskrona. Bild: SLP

SLP utnyttjar byggrätt och bygger ut till befintlig hyresgäst

Bygg/Arkitektur SLP tecknade i mars i år ett sjuårigt hyresavtal med ett globalt teknikföretag avseende hela den befintliga ytan om 2 900 kvadratmeter på fastigheten Timglaset 2 i Landskrona. På fastigheten finns en byggrätt som nu kommer att utnyttjas till samma hyresgäst när en tillbyggnad om 1 400 kvadratmeter kommer att uppföras.
Publicerad den 27 Juni 2023

Tillbyggnaden av fastigheten kommer att vara klar under andra kvartalet 2024. Ny total årshyra kommer att uppgå till 3,7 miljoner kronor, vilken är fullt indexerad.
– På många av våra fastigheter har vi möjlighet att växa med våra hyresgäster. Vi är mycket nöjda över att kunna utnyttja befintlig byggrätt och erbjuda vår nuvarande hyresgäst en större yta när deras verksamhet växer, säger Tommy Åstrand, vd på SLP.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige