Image
Tommy Åstrand, vd för SLP.
Tommy Åstrand, vd för SLP. Bild: SLP

SLP tecknar 15-årigt avtal i Malmö

Uthyrning SLP har tecknat ett hyresavtal med Limhamns Industriservice.
Publicerad den 22 Oktober 2024

SLP har tecknat ett hyresavtal med Limhamns Industriservice avseende cirka 2 800 kvadratmeter på fastigheten Spillepengslyckan 10 i Malmö. Årshyran uppgår till två miljoner kronor och är fullt indexerad.
– Vi är väldigt glada att kunna hälsa en, för oss, ny hyresgäst välkommen till våra lokaler. Denna fastighet i Malmö är en citynära logistikfastighet som är under förädling där denna uthyrning är en viktig del, säger Tommy Åstrand, vd för SLP.

Inflyttning sker omgående och avtalet löper till 31 december 2039.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Niam växa inom bostadssegmentet

Bolag Niam stärker sin bostadssatsning med ytterligare en fastighet i Stockholm. Efter förvärvet av 203 lägenheter i Barkarbystaden från Citycon berättar Henrik Gerdin, fondchef på Niam, om bolagets målsättning inom segmentet, vilka marknaderna man tittar på att investera i och vilka boxar som behöver checkas av för att en fastighet ska klassas som intressant.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige