Image
Västra hamnen i Malmö.
Västra hamnen i Malmö. Bild: Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter hyr ut i Västra hamnen

Uthyrning Academedias Sjölins gymnasium flyttar in hos Skandia Fastigheter i Malmös Västra hamnen.
Publicerad den 18 September 2023

– Det känns givetvis jättebra att få bidra till att fylla ett viktigt samhällsbehov och inte minst att göra det tillsammans med Academedia, som vi redan har långa och goda samarbeten med på flera orter. Tillsammans med deras skola i Kungsbacka har vi dessutom genomfört Hälsohoppet – vårt verktyg för att främja hälsa och trygghet i lärandemiljöer. Det är ett av de områden som ligger oss närmast om hjärtat och vi ser fram emot att även Sjölins-eleverna ska få glädje av det framöver, säger Tim Prevolnik Sjöstrand, marknadsområdeschef för Malmö på Skandia Fastigheter.

Sjölins gymnasiums nya lokaler om 2 150 kvadratmeter ligger på Västra varvsgatan 22 och kommer till en början att välkomna 300 elever.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige