Image
Patrik Andersson på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala förra veckan.
Patrik Andersson på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala förra veckan. Bild: Maria Olsson Äärlaht

Serneke rekryterar fotbollsprofilen Patrik Andersson

Karriär Nu blir en av Sveriges mest hyllade fotbollsstjärnor en del av Sernekes lagbygge som ska utveckla framtidens sportanläggningar. 
Publicerad den 5 April 2017

Rekryteringen av Patrik ”Bjärred” Andersson är ett led i Sernekes planer på att etablera ett flertal sportanläggningar runtom i landet. Tanken är att, likt Prioritet Serneke Arena i Göteborg, skapa sportanläggningar i kombination med hotell, konferens, butiker och mötesplatser.

– Med Patriks erfarenhet av idrott, från grunden till den absoluta toppen, och med hans stora nätverk blir han betydelsefull när vi planerar nya lösningar för hur idrottsanläggningar kan ta plats i samhällsbygget. Vi hälsar honom hjärtligt välkommen till vår satsning, säger Ola Serneke, vd och grundare av Serneke.

Intresset för att bygga med idrott i centrum är nu stort på flera håll i landet och Serneke för diskussioner med flera kommuner kring frågan. Patrik Anderssons roll blir att ta fram innovativa konceptlösningar för anläggningarna och koordinera samarbete och behov hos samtliga intressenter.

– Sernekes satsning på sportarenor är helt rätt i tiden. Jag har under drygt två decennier skaffat mig erfarenheter kring internationella arenor och det ligger i linje med mitt intresse att vara med och skapa morgondagens sportarenor i Sverige, säger Patrik Andersson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fotbolls-EM har varit väldigt bra för oss"

Bolag Under fredagsmorgonen presenterade vd Liia Nõu, vd, Pandox delårsrapport för perioden januari – juni 2024. Hon kunde bland annat berätta om ett visst idrottsarrangemang som gett de tyska siffrorna rejäl skjuts uppåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige