Image

Serneke rekryterar fastighetsjurist

Bolag Maria Loinder tillträder tjänsten i början av augusti. Hon kommer närmast från Setterwalls Advokatbyrå.
Publicerad den 7 April 2016
Maria Loinder. Bild: Serneke
Maria Loinder.

Serneke bedriver en omfattande och ambitiös projektutveckling, huvudsakligen i storstadsregionerna Göteborg, Stockholm och Malmö. Rekryteringen görs för att förstärka organisationen ytterligare och för att möta verksamhetens fortsatta expansion.

– Fastighetsjuridiken är grunden till alla affärer och projekt vi genomför. Maria kommer med sin kompetens och sitt engagemang att bli en viktig kugge i vår verksamhet. Vi är glada att hon valt att börja hos oss, säger Patrik Lindström, vd på Serneke Projektutveckling.

Maria Loinder har mångårig erfarenhet av fastighetsrättsliga frågor. De senaste fem åren har hon varit verksam som advokat på Setterwalls Advokatbyrå i Göteborg och dessförinnan arbetade hon på Kilpatrick Townsend i Stockholm.

– Det är en spännande tjänst i en intressant och expansiv koncern. Det känns kul och utmanande att komma till Serneke, att få arbeta tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare och vara delaktig i koncernens fortsatta utveckling, säger Maria Loinder.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY