Image

Serneke färdigställer idrottshall i Trollhättan

Bygg/Arkitektur Serneke har genomfört en om- och tillbyggnad av Innovatumhallen i Trollhättan genom ett partneringprojekt med Trollhättans Tomt.
Publicerad den 11 April 2016
Serneke har nu färdigställt badmintonhallen. Bild: Serneke
Serneke har nu färdigställt badmintonhallen.

Den gamla lagerlokalen på Innovatumområdet har genomgått en rejäl förändring och nu står en modern badmintonhall på 1 500 kvadratmeter till förfogande för Trollhättans Badmintonförening.

– Det har varit ett partneringprojekt med ett väldigt lyckat samarbete. Både tidsramar och budgetramar har hållits, säger Andreas Danielsson, projektledare på Trollhättans Tomt.

– Innovatumhallen är vårt första partneringprojekt med Trollhättans Tomt och det har varit ett intressant projekt med ett gott samarbete där uppställda mål nåtts. Att anlita Serneke ska innebära mer energi och ett större engagemang och det har vi verkligen levt upp till i det här projektet för att ge beställaren en fullgod slutprodukt, säger Christer Larsson, arbetschef på Serneke.

Hallen består av fyra våningar och har en takhöjd på nio meter. Byggnaden rymmer nio badmintonplaner, reception med café, omklädningsrum med bastu, konferensutrymmen och en funktionsyta.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige