Image

Nytt partneringprojekt för Serneke i Trollhättan

Bygg/Arkitektur I början av april överlämnade Serneke Innovatumhallen i Trollhättan till Trollhättans Tomt efter ett lyckat partneringsamarbete. Nu ska bolaget genom en partneringentreprenad med Pare Kronhjorten bygga en ny Coop-butik på orten.
Publicerad den 20 Maj 2016

Projektet är värt cirka 60 miljoner kronor.

Projektet inkluderar nyproduktion av en cirka 4000 kvadratmeter stor byggnad för Coop-butik samt kompletterande verksamheter. I anslutning till byggnaden ska det även anläggas parkeringsytor. Beställare är Coop Väst via Pare Kronhjorten.

– Projektet görs i tät samverkan med Coop för att försöka optimera så mycket det går kring lösningar, både produktionsmässigt och driftsmässigt, säger Christer Larsson, arbetschef på Serneke.

Den nya butiken byggs utmed riksväg 45 vid Gärdhemsrondellen. Byggstart är i maj i år och projektet beräknas vara färdigställt i september 2017.

– Vi hade ett gott samarbete med Serneke vid etableringen av Coop Extra i Älvängen och ser fram emot en lyckad fortsättning i det här projektet, säger Philip Crosby, fastighetschef Coop Väst.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY