Image

Serneke fortsätter upprustning på Näverlursgatan

Bygg/Arkitektur Serneke utför sedan tidigare om- och tillbyggnation av ett flerbostadshus på Näverlursgatan i Göteborg. Nu har Poseidon gett Serneke förtroendet att rusta upp ytterligare ett hus på samma adress.
Publicerad den 29 Mars 2016

Hösten 2014 påbörjade Serneke renoveringen av det första av sju hus på Näverlursgatan i Frölunda i Göteborg. I samband med att projektet färdigställs till sommaren 2016 påbörjar Serneke upprustningen av nästa hus i ordningen. Utöver ombyggnation av husets hundratal lägenheter innefattar projektet också nybyggnation av lägenheter högst upp i byggnaden.

– Vi ser fram emot ett fortsatt lyckat samarbete med Poseidon och hoppas på fler framöver, säger Johan Sjöberg, biträdande arbetschef på Serneke.

Projektet ska stå klart hösten 2017 och är värt cirka 105 miljoner kronor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige