Image

Serneke utför markarbete åt Catena i Ängelholm

Bygg/Arkitektur Serneke Anläggning har fått i uppdrag att utföra markarbeten för Queenswall i det nya e-handelsklustret E-City utanför Ängelholm. Ordervärdet uppgår till cirka 22 miljoner kronor.
Publicerad den 11 April 2016
Serneke utför markarbeten för Queenswall i det nya e-handelsklustret E-City utanför Ängelholm. Bild: Serneke
Serneke utför markarbeten för Queenswall i det nya e-handelsklustret E-City utanför Ängelholm.

E-handelsföretaget Boozt Fashion ska etablera sig på området i en 43 500 kvadratmeter stor byggnad. Serneke Anläggning har fått i uppdrag att utföra markarbeten på logistikytan. Uppdraget inkluderar schakt, grundläggning, överbyggnad samt ytarbete utanför själva byggnaden.

– Det är roligt att få vara med i byggnationen av vad som kommer att bli Sveriges största e-handelskluster. Det är ett omfattande projekt om man ser till byggnadens storlek och det kommer att bli en utmaning att hantera schaktning och massförflyttning, säger Ronny Nilsson, arbetschef på Serneke.

Arbetet startar omgående och beräknas vara klart i mars 2017. Projektet är etapp 2 i uppförandet av E-City Engelholm. Hela området omfattar 77 000 kvadratmeter logistikyta och är beläget i Norra Varalöv utanför Ängelholm. Queenswall AB är ett dotterbolag till Catena.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige