Image

Serneke flyttar till nytt kontor i Stockholm

Bolag Som ett led i den planerade expansionen flyttar nu Serneke sitt Stockholmskontor från Gustavsberg till norra Kungsholmen och Franzéngatan 1B i centrala stan.
Publicerad den 7 September 2016
Sernekes nya kontor i Stockholm. Bild: Serneke
Sernekes nya kontor i Stockholm.

Serneke etablerade bygg- och projektutvecklingsverksamhet i Stockholm hösten 2014. Under sommaren 2016 anställde även Serneke Anläggning en arbetschef i regionen som ett första steg i att etablera anläggningsverksamheten i huvudstaden. Flytten in till centrala Stockholm ser Serneke som ett sätt att bibehålla närheten i bolaget och samtidigt öka tillgängligheten.

– På det nya kontoret samlar vi vår verksamhet inom bygg, anläggning och projektutveckling under ett tak, vilket är en del av styrkan i vårt erbjudande. Vi ökar tillgängligheten för både anställda och kunder och underlättar därmed också vår expansion i regionen, säger Ola Serneke, vd för Serneke Group.

Stockholm är navet i expansiva Mälardalen med stor efterfrågan i såväl Uppsala och Eskilstuna som flera andra tillväxtorter.

– Vi har haft bra tillväxt de senaste åren men ser ytterligare potential nu som en etablerad utmanare till branschens stora. I Stockholmsområdet har vi investerat både i medarbetare och bolag för att skapa en ordentlig plattform att växa ytterligare från, säger Ola Serneke.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY