Image

Serneke flyttar till nytt kontor i Stockholm

Bolag Som ett led i den planerade expansionen flyttar nu Serneke sitt Stockholmskontor från Gustavsberg till norra Kungsholmen och Franzéngatan 1B i centrala stan.
Publicerad den 7 September 2016
Sernekes nya kontor i Stockholm. Bild: Serneke
Sernekes nya kontor i Stockholm.

Serneke etablerade bygg- och projektutvecklingsverksamhet i Stockholm hösten 2014. Under sommaren 2016 anställde även Serneke Anläggning en arbetschef i regionen som ett första steg i att etablera anläggningsverksamheten i huvudstaden. Flytten in till centrala Stockholm ser Serneke som ett sätt att bibehålla närheten i bolaget och samtidigt öka tillgängligheten.

– På det nya kontoret samlar vi vår verksamhet inom bygg, anläggning och projektutveckling under ett tak, vilket är en del av styrkan i vårt erbjudande. Vi ökar tillgängligheten för både anställda och kunder och underlättar därmed också vår expansion i regionen, säger Ola Serneke, vd för Serneke Group.

Stockholm är navet i expansiva Mälardalen med stor efterfrågan i såväl Uppsala och Eskilstuna som flera andra tillväxtorter.

– Vi har haft bra tillväxt de senaste åren men ser ytterligare potential nu som en etablerad utmanare till branschens stora. I Stockholmsområdet har vi investerat både i medarbetare och bolag för att skapa en ordentlig plattform att växa ytterligare från, säger Ola Serneke.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige