Image

SBB förstärker sin förvaltningsorganisation

Bolag Samhällsbyggnadsbolaget i Norden förstärker förvaltningsorganisationen med Jonny Göthberg.
Publicerad den 26 Februari 2018

– Vi är mycket glada att få hälsa Jonny välkommen till SBB:s förvaltningsorganisation. Jonny tillför stor kompetens och erfarenhet till vår förvaltningsorganisation samt utgör en värdefull resurs i vårt fortsatta arbete med att bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter, där framgångsrik förvaltning är essentiellt, säger Ilija Batljan, vd och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.

– Jag ser fram emot att bli en del av SBB, vilket är ett ytterst spännande och kompetent företag, och att där kunna bidra med min långa erfarenhet av fastighetsförvaltning och transaktioner i arbetet med att bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter, säger Jonny Göthberg.

Jonny Göthberg kommer närmast från egen verksamhet. Han har tidigare erfarenhet av arbete med transaktioner på Hemfosa Fastigheter, samt av att ha varit med och byggt upp verksamheten inom transaktion och affärsutveckling för Hemsö Fastighets. Han har även arbetat som förvaltningschef respektive fastighetschef på Kungsleden och Castellum.

Jonny Göthberg tillträder sin tjänst på SBB den 1 mars 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige