Image

Savills vill bli dubbelt så stora i västra Sverige

Bygg/Arkitektur Året har börjat bra för Savills uthyrningsteam i västra Sverige med uthyrningar om cirka 7 000 kvadratmeter under första kvartalet. Savills ambition är att bli dubbelt så stora inom tre år.
Publicerad den 25 April 2016

Savills har etablerat sig på kort tid i västra Sverige. I september i fjol inledde Nils Åke Rydqvist, Adam Wilson och Kim Grüneberger arbetet med att bygga upp ett uthyrningsteam i västra Sverige.

- Vi har under första kvartalet hyrt ut cirka 7 000 kvadratmeter vilket är mycket bra för den tidiga delen av året. Vi har också fått flera exklusiva uppdrag, bland annat 10 000–15 000 kvadratmeter industri och logistik i Hisings Kärra och ett utvecklingsprojekt i Sisjön med i dag 4 500 kvadratmeter lager som skall utvecklas till butiksyta. Kvartalet avslutades med en uthyrning för Nordika till XL Jump med 2 100 kvadratmeter i Partille, säger Nils Åke Rydqvist, regions- och uthyrningschef i Västra Sverige.

Savills knyter stora förhoppningar till fastighetsmarknaden i västra Sverige.

- Vår satsning i Västra Sverige har fått en lyckad start och vi tror mycket på fastighetsmarknaden här. Vår förhoppning är att fortsätta vår expansion och bredda vårt tjänsteutbud för att nå vårt mål att bli dubbelt så stora inom tre år, säger Anders Nyström, vd och koncernchef för Savills i Sverige.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige